Rólam

Szabó Ildikó Bach-virágterapeuta, Magyarország első Deva-virág tanácsadója, oktató terapeuta és előadó vagyok. A történetem 2005-ben kezdődött...

Abban az évben, amikor édesapámat elveszítettem, pár hét önsajnálkozás, kilátástalanság, reményvesztettség után azt éreztem, hogy ezúttal nem megy egyedül talpra állni. Bármennyire is erős vagyok,  ennek a traumának a feldolgozásához segítségre van szükségem. Ekkor kerestem fel egy kineziológust, Szabó  Bettit, aki a kezelések alatt virágesszenciákkal is támogatta gyógyulásomat. 

Már az első alkalommal éreztem, hogy valami csodálatos történik velem. A virágok finom energiája úgy simogatta fájó lelkemet, mintha csak visszatértem volna a biztonságot adó anyaméhbe. Pár alkalom után, egyre jobban és jobban lettem. A virágok fantasztikusan hatottak rám és hamarosan el is döntöttem, hogy szeretném megtanulni a használatukat. Mivel pszichológiát éveken át tanultam, úgy éreztem, hogy nagyon jól tudom majd a két tudást együtt alkalmazni segítő munkám során.

Így indult virágos karrierem 2006 elején. Már több, mint 15 éve segítek virágterápiával a hozzám fordulóknak. Ez idő alatt, több, mint 2000 történetet ismertem meg, több ezer személyes keveréket készítettem. Televízióban, rádióműsorban, rendezvényeken szerepeltem. 2009-ben elindítottam alapozó és haladó online kurzusaimat. Az eltelt 15 év tapasztalata segít abban, hogy most az lehetek, aki vagyok, az a terapeuta, aki szakmai tapasztalatával talán most rajtad is segíthet. 

Várlak szeretettel!