Rólam

Szabó Ildikó Bach-virágterapeuta, Magyarország első Deva-virág tanácsadója, oktató terapeuta és előadó, valamint mentálhigiénés tanácsadó vagyok. 

A segítő beszélgetés során azon dolgozunk, hogy mielőbb megtaláld a legjobb megoldásokat életed problémáira. A találkozások során feltárjuk az életedben fellépő nehézségek, elakadások okait, miközben végigkisérlek a megoldásokhoz vezető úton.


A történetem 2005-ben kezdődött...

Abban az évben, amikor édesapámat elveszítettem, pár hét önsajnálkozás, kilátástalanság, reményvesztettség után azt éreztem, hogy ezúttal nem megy egyedül talpra állni. Bármennyire is erős vagyok,  ennek a traumának a feldolgozásához segítségre van szükségem. Ekkor kerestem fel egy kineziológust, Szabó  Bettit, aki a kezelések alatt virágesszenciákkal is támogatta gyógyulásomat. 

Már az első alkalommal éreztem, hogy valami csodálatos történik velem. A virágok finom energiája úgy simogatta fájó lelkemet, mintha csak visszatértem volna a biztonságot adó anyaméhbe. Pár alkalom után, egyre jobban és jobban lettem. A virágok fantasztikusan hatottak rám és hamarosan el is döntöttem, hogy szeretném megtanulni a használatukat. Mivel pszichológiát, szociológiát, pedagógiát és andragógiát, mental higiéniát tanultam éveken keresztül (Pécsi Tudományetem), úgy éreztem, hogy nagyon jól tudom majd a megszerzett tudásomat együtt alkalmazni segítő munkám során.

Így indult virágterapeuta karrierem 2006 elején. Közel 17 éve segítek a hozzám fordulóknak megoldást találni a problémáikra. Ez idő alatt, több, mint 2000 történetet ismertem meg, több ezer személyes keveréket készítettem. Televízióban, rádióműsorban, rendezvényeken szerepeltem. 2009-ben elindítottam alapozó és haladó online kurzusaimat.  Az eltelt 17 év tapasztalata segít abban, hogy most az lehetek, aki vagyok, az a segítő, aki szakmai tapasztalatával talán most benned is elindít egy pozitív irányú változást.

Várlak szeretettel!