Rendelés

Személyes készítmény

Válassz a virágleírások alapján 5 virágot, és elkészítem neked a személyes virágterápiás készítményedet.  A cseppedet személyesen vagy postán tudod átvenni.

Virágválasztás teszttel

Kérj virágtesztet, töltsd ki és küldd el emailben, a bachviragterapeuta@gmail.com címemre. 

2 napon belül küldöm a kiértékelést és a virágjavaslatot. A cseppedet személyesen vagy postán tudod átvenni.

Online tanácsadás

Kérj időpontot online tanácsadásra. A tanácsadás egy 30 perces online beszélgetésből áll, amely alapján összeállítom a virágkészítményedet. A keveréket személyesen vagy postán tudod átvenni.

Asztrológiai készítmény

Dr.Edward Bach elsőként 12 gyógyító virágot fedezett fel, melyek mindegyikéhez hozzá tudjuk rendelni a megfelelő csillagjegyet, személyiségünk jellemzői alapján.  12 hónap 12 emberi archetípus, 12 gyógyító Bach-virág.

Születési dátum alapján választom ki az 5 virágot a keverékbe. Személyesen vagy postán tudod átvenni.

Elsősegély csepp/Assitance

Hirtelen fellépő testi vagy lelki trauma megelőzésére vagy feloldására használatos. Olyankor, amikor gyors segítségre van szükség. 5+1 virágot tartalmaz: Cseresznyeszilva, Molyhos napvirág, Iszalag, Ernyős madártej, Nebáncsvirág és Indiai lótusz.

Személyesen vagy postán tudod átvenni.

Virágkártya analízis

38 Bach virágkártya segítségével térképezzük fel lelked állapotát. A kártyaanalízis megmutaja a diszharmonikus működéseket. 30 perc 

Csepprendelés nélkül is kérheted!

Az alábbi űrlapon tudod elküldeni az időpont kérésed és a rendelésedet. Kérlek minden adatot tölts ki figyelmesen. Amint beérkezik a rendelésed, a megadott elérhetőségeken keresztül felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.